Nové vítěze, kteří obdrží od Nadace Vodafone příspěvek ve výši 150.000 Kč budeme znát v červnu.

Podpořené projekty

Aktuálně běžící projekty

Do posledního ročníku s podporou Evropského sociálního fondu vstoupilo 26 týmů. Laboratoř tak uzavřela přihlášky. Týmy pokračují ve fázi inkubace, akcelerace a růstu.

Zde najdete kompletní seznam podpořených projektů.

V této fázi vyhledáváme vhodné projekty – kvalifikační kritéria najdete zde. Tato fáze trvá 3 měsíce, začíná a pro poslední ročník Laboratoře 2.0 končí 31.3.2019. V této fázi bude vybráno až 50 projektů, které postoupí do dalšího kola inkubace.

V této fázi se upevňují projektové týmy, získávají potřebné znalosti pro další rozvoj projektu od zkušených mentorů. Tato fáze trvá 3 měsíce, začíná v dubnu a končí v červnu 2019. V této fázi bude vybráno až 20 projektů, které postoupí do dalšího kola akcelerace.

V této fázi se týmy zaměřují na detailní zpracování všech parametrů podnikatelského záměru jako je definování cílových skupin, produktů a cenové politiky, distribučních kanálů, konkurence, technického řešení, rozpočtu, rizik a projektového plánu. Týmy pracují na minimálním produktu. Tato fáze trvá 3 měsíce, začíná v červenci a končí v září 2019. V této fázi budou vybráno až 10 projektů, které postoupí do dalšího kola růstu.

V této fázi už jdou připravené týmy s definovaným produktem na trh – pouštějí se do pilotních realizací, získávají první zkušenosti z reálného provozu a adaptují podle toho své plány a produkty. Opět využívají podpory mentorů programu. Tato fáze trvá 6 měsíců, začíná v říjnu 2019 a končí v březnu 2020. Do této fáze vstupují dva projekty s největším potenciálem.