Osobka - osobní asistence pro každého

Osobka je platforma, kde se střetává nabídka osobní asistence s poptávkou. Hlavní cílovou skupinou jsou lidé s postižením, kteří žijí samostatným životem, ale potřebují osobní asistenci druhého člověka (pro péči o svou osobu, o domácnost, jako doprovod do školy či zaměstnání apod.). Další cílovou skupinou mohou být senioři. Poskytovatelé osobní asistence jsou velmi často vytíženi a nejsou schopni uspokojovat zájem svých klientů. Lidé s postižením proto mnohdy hledají osobní asistenty skrze pracovní portály, což je často velmi náročná činnost. Osobka jim s tímto pomůže. Na druhé straně je mnoho lidí, kteří mají dobré srdce a svůj pracovní i volný čas by rádi věnovali pomoci někomu potřebnému. Webová a mobilní aplikace Osobka pomůže propojit tyto dva světy.

• Rok podpory 2014 - 2015
  • Autor/organizace Pestrá společnost, o.p.s.
  • Region Celá ČR

web projektu