Kreativní Slovník.cz

Jediný slovník na světě, se kterým se naučíte jakékoliv téma na jednom místě i s předložkami. Slovník v asociacích a s obrázky pro výuku cizích slovíček. Slovník je netradičně koncipován do tzv. „slovních map“, které velice jednoduše a vizuálně ukazují studentům/učitelům jazyků slovíčka v souvislostech a i s předložkami, které se s daným slovem pojí.

Cílem je vytvořit veřejně přístupnou databázi „slovních map“ pro výuku cizích slovíček, na které se podílejí rodilý mluvčí s handicapem z celého světa a tím tak mají možnost zapojit se do komunity a zajistit si příjem, nebo dokonce pasivní příjem. Lidé s handicapem budou namlouvat výslovnost slovíček, videí, kontrolovat správnost map atd. Z každé prodané mapy do škol či veřejnosti dostanou lidé s handicapem část z prodeje a právě tímto způsobem jim chceme pomoci být více nezávislí a svobodní dle jejich možností.

Onepager Kreativní Slovník.cz

• Rok podpory 2016 - 2017