Inkubace odstartovala

17. 12. 2018
Začátky bývají těžké, i proto chceme našim týmům co nejvíc pomoci. Ještě než odstartuje vzdělávání, dozvědí se, co je čeká.

Odstartovali jsme do dalšího ročníku inkubátoru a akcelerátoru Laboratoř Nadace Vodafone. Loni jsme ze 60 projektů vybrali 14, ze kterých se zrodily projekty jako Adiquit, DEAF TRAVEL, Aplikace Echo nebo Signslate. Tentokrát se nám přihlásilo už 111 týmů, ze kterých může do inkubace vstoupit až třicítka. Na prvním setkání v pražském HubHub se dozvěděli, co je čeká a nemine. A my se těšíme na skvělé projekty.

Inkubace odstartovala

21. 1. 2019
Hledáme nápady pro další ročník

Cesta od nápadu k projektu může být dlouhá a klikatá. Ale nemusí. Pomohli jsme rozjet takové projekty jako Darujme.cz, Aplikace Záchranka, Adiquit, Deaf Travel nebo Aplikace Echo a teď chceme pomoci nastartovat i váš nápad.

13. 12. 2018
Budujeme komunitu inovačních partnerů

Spolupráce s regionálními partnery, kteří podporují inovace, je pro nás velmi důležitá. Proto jsme je ještě před Vánoci pozvali na neformální setkání do Prahy.