Hledáme nápady pro další ročník

21. 1. 2019
Cesta od nápadu k projektu může být dlouhá a klikatá. Ale nemusí. Pomohli jsme rozjet takové projekty jako Darujme.cz, Aplikace Záchranka, Adiquit, Deaf Travel nebo Aplikace Echo a teď chceme pomoci nastartovat i váš nápad.

Startupový program Laboratoř Nadace Vodafone, který pomáhá realizovat nápady spojující technologie a sociální inovace, vyráží hledat nové projekty do 8 měst. Cílem je najít nadějné týmy s originálními nápady, které získají intenzivní kurz podnikatelských dovedností a deset z nich i 150 000 Kč. Uzávěrka přihlášek je 31. 3. 2019.

Přijďte zjistit víc!

30.1. Ústí nad Labem
4. 2. Liberec
14. 2. Karlovy Vary
20. 2. Plzeň
27. 2. Hradec Králové
6. 3. Ostrava
14. 3. Zlín
21. 3. Brno

Aktuální místa akcí najdete na našem Facebooku nebo Twitteru

Hledáme nápady pro další ročník

17. 12. 2018
Inkubace odstartovala

Začátky bývají těžké, i proto chceme našim týmům co nejvíc pomoci. Ještě než odstartuje vzdělávání, dozvědí se, co je čeká.

13. 12. 2018
Budujeme komunitu inovačních partnerů

Spolupráce s regionálními partnery, kteří podporují inovace, je pro nás velmi důležitá. Proto jsme je ještě před Vánoci pozvali na neformální setkání do Prahy.