Aplikaci Echo podpořila kampaň Víc očí víc vidí

30. 11. 2018
Nadace Vodafone se již třetím rokem sbírkami a dobrovolnictvím připojila k světovému svátku dárcovství Giving Tuesday. Hlavním podpořeným projektem se stala aplikace ECHO, která vzešla z Laboratoře Nadace Vodafone.

Celkem po zdvojnásobení vybrané částky získá 800 838 Kč

Celkem 690 dárců podpořilo ve veřejné sbírce na portálu Darujme.cz dokončení aplikace ECHO, která do pátrání po dětech v ohrožení života či zdraví od prvních hodin zapojí širokou veřejnost. Lidé do půlnoci 27. 11. darovali 318 550 Kč, které Nadace Vodafone zdvojnásobila.

„Velice si vážíme každého příspěvku a moc děkujeme za všechny pozitivní reakce, které jsme dostali. Peníze použijeme na uhrazení vývoje a spuštění mobilní aplikace. Ta je v tuto chvíli víceméně hotová. Teď nás čeká testování a poté už aplikaci ECHO představíme spolu s Policií ČR jako nový nástroj systému Dítě v ohrožení,“ říká Martin Kaiser, jeden ze dvojice policistů, kteří s nápadem před rokem a půl přišli.

Aplikaci Echo podpořila kampaň Víc očí víc vidí

21. 1. 2019
Hledáme nápady pro další ročník

Cesta od nápadu k projektu může být dlouhá a klikatá. Ale nemusí. Pomohli jsme rozjet takové projekty jako Darujme.cz, Aplikace Záchranka, Adiquit, Deaf Travel nebo Aplikace Echo a teď chceme pomoci nastartovat i váš nápad.

17. 12. 2018
Inkubace odstartovala

Začátky bývají těžké, i proto chceme našim týmům co nejvíc pomoci. Ještě než odstartuje vzdělávání, dozvědí se, co je čeká.