Mentoring

Profesionální mentoři vám pomohou s odhalováním rizik a ověřováním možností vašeho projektu.
Anna Vodrackova_300x300

Dlouhodobě se pohybuje ve světě marketingu a business managementu v mezinárodních společnostech. Nutno dodat, že její nejdelší spojení je s komoditou káva a významnými společnostmi podnikajícími v této oblasti. V oblasti neziskových projektů a sociálního podnikání intenzivně spolupracuje s Fair&Bio Pražírnou nebo přijímá výzvy neziskových organizací prostřednictvím projektu UmSemUmTam. Specifické oblasti konzultací: strategie, marketing, firemní řízení, krizové řízení, řízení změn a start-up projekty.

Anna Vondráčková

Silke Horakova_300x300

Působí jako výkonná ředitelka České asociace private equity a venture kapitálu (CVCA). Je soukromou investorkou a členkou dozorčích rad společností Nej TV, a. s. a Albatros Media, a. s. Externě vyučuje podnikatelské finance na VŠE. Podporuje sociální podnikání, vede semináře o principech úspěšného podnikání v sociálním sektoru a mentoruje sociální projekty. Úzce spolupracuje s Nadací VIA a s organizací Ashoka. Podporuje projekty jako Život nápadům nebo INICIO50.

Silke Horáková

Robert Tuma_300x300

Podniká, řídí a spravuje několik svých firem. Je majitelem společnosti Nesypka, s. r. o. a spolumajitelem Hub Ventures, s. r. o. Dříve působil ve firmách Libertas - realitní společnost, Tiskárna Libertas, Kartografie Praha, CEDA. Pracoval jako konzultant pro ČSOB a Delloitte and Touche v oblasti management consultancy, zabýval se krizovým řízením a revitalizacemi. Podporuje rozvoj společensky prospěšného podnikání.

Robert Tůma

ondrej-zapletal-300×300

V současné době působí jako konzultant pro vzdělávací program v rámci Social Impact Bank České Spořitelny. Pět let vedl Nadaci Vodafone, jejím ředitelem byl v období 2011–2015. Před tím pracoval na různých pozicích ve společnosti Člověk v tísni, mimo jiné jako vedoucí misí v Afghánistánu, Barmě nebo na Srí Lance. Rád chodí po horách a rekreačně leze.

Ondřej Zapletal

Petr Vitek_300x300

V roce 2010 spoluzaložil Impact Hub Praha (pracovní prostor pro setkávání, inovace a rozvoj podnikání). Má radost, když se daří dobré věci dobrým lidem, snaží se pomáhat podle potřeby, ať už je to tvorba vize, vedení týmu, financování, prioritizace nebo dotahování do konce. Má za sebou praxi ve společnosti Delloite. Přinesl do ČR program pro studenty Social Impact Award. Má rád tabulky, Radiohead, pohyb, jednoduchost a pochybování.

Petr Vítek

Jan Masek_300x300

Pracuje šestým rokem ve společnosti 3M, kde začínal jako obchodní zástupce a poté měl na starosti několik divizí. V současnosti zastává pozici inovačního lídra, v jehož roli implementuje do firemního prostředí inovace, pracuje na nových projektech a přístupech a v neposlední řadě propojuje 3M s okolním světem.

Jan Mašek

Honza Slavik_300x300

Působí na volné noze jako mentor a konzultant v projektovém a produktovém řízení. Za deset let praxe projektového manažera na malých, velkých i vlastních projektech nasbíral spoustu zkušeností, jak to nedělat. Využívá Lean metody pro efektivitnější řízení, validaci nápadu, business modelu a stanovování priorit v oblasti společensky prospěšného podnikání, neziskovém sektoru, i v komerčních projektech. Spolupracuje např. s Forewear (vítěz Social Impact Award 2013), nabízí kurzy na Naučmese.cz a působí v Google Business Group.

Jan Slavík

Zdenek Rudolsky_300x300

Působí v poradenské společnosti Because a je spoluzakladatelem Impact Hubu Praha. Pracoval na pozici ředitele v Amnesty International ČR, kde uspěl při rozvoji organizačním, finančním, personálním i lidskoprávním. Působil také jako konzultant pro klienty v Česku, Slovensku, Maďarsku a Velké Británii. Zaměřuje se na krizové řízení a organizační rozvoj. Má zkušenosti s projekty na snižování nákladů a optimalizaci dodavatelských vztahů a optimalizaci procesů.

Zdeněk Rudolský

IMG_2999

Pracuje ve společnosti IBM, kde se dlouhodobě věnuje projektům spolupráce se středními a vysokými školami. Vytvářel program stáží Smarter University, kompetenční centra propojující VŠ s praxí a nyní pracuje na programu IoT laboratoří pro střední školy. Zároveň je členem týmu iLAB design, který aplikuje designový přístup při tvorbě nových řešení.

Jan Louda

lab_lukas_cypra

Podporuje rozvoj malých a středních firem v ČR. Více než 15 let se pohybuje v prostředí obchodu a business developmentu. Působil na různých obchodních i manažerských pozicích - např. jako obchodní ředitel či ředitel pro rozvoj ve společnosti Siemens Enterprise Communications v ČR nebo jako idea developer v úspěšném vývojářském studiu Inmite. Je také absolventem Podnikohospodářské fakulty VŠE. V současné době organizuje podnikatelská poradní setkání v rámci The Alternative Board, zastřešuje sekci ZákazníkyProFirmy vzdělávacího projektu ProFirmy.eu a individuálně podporuje majitele firem primárně v oblastech obchodu, práce se zákazníky, rozvoje řešení atd. Mimo to občas hledá keše, hraje volejbal a věnuje se čchi-kungu.

Lukáš Cypra

jana-ecksteinova

Na crowdfudingovém portálu hithit.cz spustila Jana už nějakých 700 projektů a pořád jí to baví. Specializuje se na reward based crowdfunding, tedy ten, co znáte z Hithit.cz nebo třeba z Kickstarter.com. Poradí vám jestli se pro váš projekt takový druh financování hodí, na co si dát pozor a co nepodcenit při přípravě kampaně. A taky proč je crowdfunding tak báječný nástroj.

Jana Ecksteinová