ImpACT Academy odstartovala svoji činnost

20. 9. 2017
ImpACT Academy je transformačně vzdělávací program pro organizace, které cílí na pozitivní společenskou změnu a chtějí se zdokonalit ve sledování dopadu vlastní činnosti.

Každá činnost, kterou vykonáváme, má nějaký výsledný efekt, nebo-li dopad. Hlavním posláním organizací občanské společnosti a sociálních podniků je svými aktivitami pozitivně ovlivnit určitou cílovou skupinu. Dopad jejich činnosti přitom může mít velmi široké spektrum. Může jít o 1) přímé služby, jejichž výsledným efektem má být zvýšení kvality života určitého počtu lidí, 2) o řešení, které se snaží vytvořit zcela nové modely chování v rámci stávajícího prostředí anebo o 3) rámcovou změnu, tedy ovlivnění nastavení myšlení velkého počtu jednotlivců či sociálních skupin, s potenciálem změnit chování společnosti jako celku. Ať už vaší prací cílíte na jakoukoli z úrovní dopadu, významně přispíváte k pozitivním změnám v naší společnosti. Právě program ImpACT Academy vám pomůže tyto změny ukázat!

ImpACT Academy odstartovala svoji činnost