Czech Demo v Tokiu a New Yorku

• Region Celá ČR
  • Město Celá ČR
Pořádá partner Pro veřejnost

14. 12. 2017 vyhlašuje CzechInvest výzvu pro podávání přihlášek do projektu CzechDemo

Vybrané start-upy se zúčastní v březnu 2018 konference Slush v Tokiu a v květnu 2018 TechDay v New Yorku.

Díky podpoře CzechInvestu získají:

• příležitost prezentovat své produkty na věhlasných mezinárodních akcích před tisíci návštěvníky
  • zpětnou vazbu nejen od zahraničních investorů
  • až 10 hodin individuálního mentoringu
  • zpáteční letenky pro 2 osoby

Zájemci se mohou hlásit od 15. do 24. 1. 2018.

S vybranými českými start-upy se chystá CzechInvest na významné zahraniční start-upové akce i v roce 2018. Na jaře to budou Slush Tokyo 2018 a TechDay New York 2018. Z 50 procent jim pomůže uhradit cestovné, ze 75 procent vstupenky a náklady spojené s pronájmem prostor na akci. Zdarma jim přeloží propagační materiály a poskytne až 10 hodin individuálního mentoringu, který je zdokonalí v prezentačních a obchodních dovednostech či marketingu. Zájemci mohou své přihlášky posílat od 15. do 24. ledna 2018.

„Nad rámec této podpory se účastníci budou moci setkávat se zástupci japonské i americké start-upové scény a navazovat zajímavé kontakty na četných akcích, které pro ně chystáme jako doprovodný program. Se vstupem na amerických trh pomáháme start-upům již od roku 2010. Tokio je pro nás novinkou, ale věříme, že díky místním partnerům zajistíme zajímavou příležitost,“ říká Markéta Havlová, ředitelka Odboru start-upů agentury CzechInvest.

Slush Tokyo se koná ve dnech 28. až 29. března 2018. Jedná se o konferenci zaměřenou na start-upy a talenty v oblasti technologií. Od prvního konání v roce 2008 se Slush rozrostl na jednu s nejvýznamnějších akcí svého druhu na světě, která se pravidelně koná také v Šanghaji a Helsinkách. TechDay New York se koná 10. května 2018. Od roku 2012 propojuje technologické start-upy se všemi, kdo jim mohou pomoci v jejich rozvoji. Pravidelně se koná také v Londýně a Los Angeles.

Dalším rokem tak CzechInvest pokračuje s podporou českých start-upů na zahraničních akcích, v projektu CzechDemo. Dosud se díky němu na akcích jako CES Las Vegas, TechCrunch Disrupt v Londýně, San Franciscu a New Yorku, Slush v Helsinkách a Web Summit v Lisabonu prezentovalo 21 českých start-upů. V roce 2018 se CzechInvest s vybranými start-upy chystá vydat celkem na 6 akcí: vedle Slush Tokyo a TechDay New York to budou i RISE Hong Kong a Unbound London v červenci, TechCrunch Disrupt San Francisco v září a TechCrunch Disrupt Berlin v prosinci.

Kompletní informace o projektu CzechDemo i podmínky účasti v něm naleznete na stránkách podporastartupu.cz/czechdemo. Přihlášky lze posílat na e-mail podporastartupu@czechinvest.org nebo prostřednictvím datové schránky. Projekt CzechDemo je realizován z programu Marketing, prioritní osy č. 2 „Rozvoj podnikání a konkurenceschopnosti malých a středních podniků“ v rámci Operačního programu Podnikání a inovace pro konkurenceschopnost.

Webová stránka Přidat do kalendáře

Czech Demo v Tokiu a New Yorku