Aktivní skauting pro nový ročník Laboratoře Nadace Vodafone začal

19. 9. 2017
Přihlášky pro nový ročník Laboratoře přijímáme do 31.10.2017.

Po relativním klidu letních měsíců startuje ostrá fáze vyhledávání nápadů a talentů pro nový ročník Laboratoře. Účastnit se může každý kdo má chuť pozitivně měnit společnost, je podnikavý a má rád technologie. Může se přihlásit jednotlivec, tým nebo fungující firma. Inspirovat se můžeme na našem webu v seznamu oblastí, které nás přednostně zajímají. Žádný nápad ale není předem vyloučen - všem poskytneme konzultaci, a v případě, že nebude náš program vhodný doporučíme ten správný u partnerů.

Přihlášky můžete podávat do 31.10. prostřednictvím emailu nebo rovnou vyplněním formuláře. Po obdržení přihlášky od nás obdržíte další relevantní dokumenty. Neváhejte počet týmů je omezen.

Aktivní skauting pro nový ročník Laboratoře Nadace Vodafone začal

20. 9. 2017
ImpACT Academy odstartovala svoji činnost

ImpACT Academy je transformačně vzdělávací program pro organizace, které cílí na pozitivní společenskou změnu a chtějí se zdokonalit ve sledování dopadu vlastní činnosti.

3. 7. 2017
Podpora sociálního podnikání

Byla vyhlášena výzva č. 129 OPZ "Podpora sociálního podnikání". Příjem žádostí o podporu byl zahájen 30. června 2017. K dispozici je 150 milionů korun. Oprávněnými žadateli jsou OSVČ, obchodní korporace a nestátní neziskové organizace.